Yummygums

13 vitamines en mineralen. Ondersteunt je haargroei met aanmaak van cellen en weefsels en stimuleert de bloedcirculatie.Vanaf de maand september heb ik meerdere klanten in mijn stoel gehad die last hebben van haaruitval. Hoe veelvuldig haaruitval begint ligt aan verschillende factoren: stress, hormoonschommelingen bijv, overgang, medicijngebruik, herstel na ziekte bijv. Covid-19 of gewoon de tijd van het jaar.. Ik zeg vaak de bladeren vallen van de bomen en de haren van je hoofd!Met shampoo, conditioners, maskers en een olaplexbehandeling kan ik van buitenaf jouw haar voeden, verzorgen en herstellen. Maar ik vind het geweldig dat ik nu ook iets heb gevonden waarmee in jouw haar ook van binnenuit kan verzorgen!Er moet toch een ondersteunende oplossing voor dit probleem zijn dacht ik. Ja ik heb heel veel over haarvitamines gehoord en ook meerdere gebruikt met goed resultaat waaronder de Yummygums.Een heerlijke ‘winegum’, het snoepje wat gezond is om te nemen! Met de juiste vitamine en mineralen die je nodig hebt voor je haar maar ook voor je huid en nagels. En ja er zit suiker in, maar 2 gummy per dag staat gelijk aan 1 hapje banaan. Dus dat valt toch reuze mee?2 gummies zijn 19 kcal, 4,6 gram koolhydraten en 3,2 gram suiker.

Algemene informatie:De Yummygum variant: Hair is gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, gehaald uit plantaardige bronnen. De kleurstof is gewonnen uit wortelsapconcentraat en zwarte aalbes fruitsapconcentraat, de friszoete smaak komt van frambozen.Yummygums zijn vegan en bevatten als bindmiddel geen dierlijke gelatine, maar pectine dat zijn schillen van fruit en groenten. Daarnaast zijn ze vrij van gluten, lactose, zaden en noten. Ook hebben de gummies een halal keurmerk.De gummies worden geproduceerd in Duitsland onder toezicht van certificeringsinstanties. Ze werken samen met een team van kwaliteits- en regelgevende experts om kwaliteit en veiligheid in elke fase te waarborgen. Yummygums beschikt onder andere over een IFS- (waarborging van voedselveiligheid) en GMP-certificaat (Good Manufacturing Practices).

Deze gummie is goed voor:

 • Ondersteuning van haargroei voor langer haar

 • Steviger haar en het voorkomen van haarbreuk

 • Gezond en vol haar met een natuurlijke glans

 • Stevigere nagels en voorkomen van scheuren

 • Het voeden van de huid van binnenuit


Haarvitamines, hoe werkt dat?

Je haar is dol op goede conditioners, shampoos en andere stylingproducten, maar het van binnenuit verzorgen met de juiste vitamines en mineralen is net zo belangrijk. Yummygums Hair bevat 13 beauty vitamines en mineralen waaronder biotine, selenium en bamboe extract. Zo ondersteunt biotine de haargroei en houdt het je haar sterk en glanzend. Het verzorgt en voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Selenium ondersteunt de conditie van je haar en dat van je nagels.

80% merkt resultaatUit klantenonderzoek (2020) is gebleken dat ruim 80% van de Yummygums Hair gebruikers het verschil ziet in hun haar, huid of nagels. Om het optimale resultaat te behalen is het belangrijk om de gummies minimaal 3 maanden te gebruiken. Na maand 1 wordt meestal het eerste effect gezien in de hardheid van de nagels en vermindering van scheuren of broosheid. Na maand 3 kan je goed de effecten op het haar in glans, volheid en haargroei beoordelen.Aanbevolen gebruik - 2 per dag

 • Bevat 60 gummies (30 dagdoseringen)

 • 2 gummies per dag.

 • Innemen met water of voeding is niet nodig.

Wat kan ik verwachten van Yummygums Hair & Beauty?Yummygums Hair & Beauty voegt alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen toe aan je voedingspatroon die jouw lichaam nodig heeft om je haar, huid en nagels extra te voeden. Deze formule zorgt voor mooi, gezond en beter groeiend haar, een stralende huid en beter groeiende en sterke nagels.Haar

Yummygums Hair & Beauty ondersteunt de haargroei en houdt je haar sterk en glanzend. Het vermindert haaruitval dankzij een sterkere haarwortel en het verhoogt de keratine productie wat bijdraagt aan vol en glanzend haar.Huid

Yummygums Hair & Beauty voedt en verzorgt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook de aanmaak van collageen wordt bevorderd, wat zorgt voor een stevige huid.Nagels

Yummygums Hair & Beauty verhardt en versterkt de nagel en de huid rondom de nagel. Ook versnelt het de nagelgroei.De effecten op de nagel zijn bij de meeste gebruikers zichtbaar na de eerste maand. Voor de huid en het haar duurt het bij de meeste gebruikers iets langer voordat de resultaten zichtbaar zijn. Deze resultaten zijn vaak rond de tweede en derde maand zichtbaar. Voor het optimale resultaat raden we dus aan om Yummygums Hair & Beauty minimaal drie maanden dagelijks te gebruiken. Je hoeft geen pauze in te lassen na deze 3 maanden, je kunt ze gewoon blijven gebruiken.

Yummygums zijn goed voor ja haar, huis en nagels!
Yummygums zijn goed voor ja haar, huis en nagels!

Hoe snel zal mijn haar groeien met Yummygums Hair & Beauty?

Veel van de gebruikers merken een versnelde haargroei, het is echter heel lastig om hier precieze data voor te geven aangezien de resultaten verschillen per persoon. Naast het stimuleren van de haargroei zorgen de gummies er ook voor dat je haar gezonder, dikker en glanzender wordt.Wat gebeurt er als ik stop met het nemen van Yummygums Hair & Beauty?

Er zijn geen bijwerkingen als je stopt met Yummygums Hair & Beauty, behalve dat je lichaam niet meer de extra vitamines binnenkrijgt om de gewenste effecten te bereiken. Wanneer je stopt is het mogelijk dat je merkt dat je haar bijvoorbeeld minder snel groeit dan wanneer je Yummygums Hair & Beauty gebruikte.

De wetenschap achter de yummygums hair:Voor je haar:

Vitamine B12, biotine, foliumzuur, selenium en bamboeextract.

 • Ondersteunt de haargroei en houdt het haar sterk en glanzend.

 • Vermindert haaruitval dankzij sterkere haarwortels en een gezonde hoofdhuid.

 • Verhoogt de keratine productie wat bijdraagt aan vol en glanzend haar.Voor de huid:

Vitamine C, B3 en Zink.

 • Verzorgt en voedt de huid van binnenuit enhelpt de huis gezond te houden.

 • Ondersteund het herstellend vermogen van de huid.

 • Ondersteund de aanmaak van collageen voor een stevige huid.Voor de nagels:

Biotine, Zink.

 • Verhardt en versterkt de nagel en huid rondom de nagel.

 • Versnelt de nagelgroei.

Yummygums zijn goed voor ja haar, huis en nagels!

Heb je na aanleiding van deze informatie nog vragen over de yummygums? Stuur mij gerust een berichtje/email of bel.De yummygums zijn verkrijgbaar in de Haarstudio voor €29.50. Ook zijn er samples aanwezig om het een keer uit te proberen met 2 yummygums erin.Dé oplossing voor haaruitval!

Liefs, Tamara

Bron: www.yummygums.com

Ook interessant

Summer survival tips

Thank god we hebben eindelijk mooi weer! Maar wat doet de zomer met je haar? In deze blog heb ik mijn beste tips op een rijtje gezet.

Haarmasker, doen of niet?

Een masker voor in je haar is het minst gebruikte product.. Waarom? Het kost extra tijd. Maar waarom is het nou zo goed voor je haar?

meer blogposts